Počet položek: 0 0,00 Kč

Kuchyňský nůž Dellinger Samurai Nakiri 7"

kliknutím zvětšíte
 Dellinger Samurai nakiri 7
 Dellinger Samurai nakiri 7 Dellinger Samurai nakiri 7
ks
Kód:SXLK.xxxxxx
Výrobce:Dellinger
Cena s DPH : 3 400,00 Kč
Cena bez DPH : 2 809,92 Kč
DPH:21 %
Dostupnost:na dotaz, přijímáme objednávky
Kuchyňský nůž Dellinger Samurai Nakiri 7", nerezová damašková ocel + VG10

Kuchyňský damaškový nůž Dellinger Samurai Nakiri 7"

Nůž na zeleninu a bylinky Dellinger Samurai Nakiri 165 mm

Dellinger Samurai Professional Damascus nůž na zeleninu NAKIRI 7" (165mm) je japonský kuchařský nůž & nůž ideální pro krájení a sekání zeleniny & jádro z oceli vg10 – 67 vrstev damaškové oceli (damascus steel) & západní rukojeť z materiálu G-10 s okrasným středovým nýtem & délka čepele 165 mm.

Velmi ostrý japonský nůž krájení a sekání zeleniny Dellinger Samurai Nakiri 7“(délka čepele 165 mm) z damascénské oceli (damascus steel). Svým tvarem nůž připomíná sekáček na maso, ale nenechte se mýlit. S čepelí dlouhou 165 mm snadno nakrájíte veškerou zeleninu na drobné kostičky nebo proužky. Výška nože Vám pak umožní nakrájenou surovinu jednoduše nabrat na čepel a přenést do hrnce či pánve. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z damascénské oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným.

Délka rukojeti:        115 mm
Délka čepele:          165 mm
Celková délka:        310 mm
Hmotnost:               278 g

Japonský nůž na krájení a sekání zeleniny a bylinek Nakiri 7“ Dellinger Samurai má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli vg10, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská ocel vg10 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské oceli vg10 je vloženo mezi 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpitivým damascénským vzorem TINY WAVE minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Damascénský vzor připomínající rozbouřené moře TINY WAVE je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem Vaší individuality.


Rukojeť západního stylu je vyrobena z materiálu G-10 a je ozdobena středovým mozaikovým nýtem se znakem samurajů. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Trojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení damaškového ostří k rukojeti. Materiál G-10 je voděodolný a zcela bez zápachu. Můžete si být jisti, že tento materiál nebude v průběhu času korodovat, oxidovat nebo se nestane měkčí a křehčí. Tento materiál nevyžaduje prakticky žádnou údržbu, na rozdíl od tradičních materiálů, jako je dřevo.

Doporučení a údržba:
✅ japonský vykošťovací nůž Bread 8" Dellinger Samurai z damascénské oceli (damascus steel), nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
✅ Nepoužívejte japonský nůž z damaškové oceli ( damascus steel ) ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
✅ Nepožívejte japonský nůž z damaškové oceli jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.    
✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
✅ Pokud víte, že japonský damaškový nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi !
.

Čištění kuchyňského nože: Každý nůž si zaslouží péči. Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale částečky na ostří přichycené. Je lepší se starat o svůj nůž a po používání ho umýt a natřít olejem.

Ostření nože: pro ostří kuchyňského nože z japonské oceli VG-10 doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.

Potřebujete poradit ? Kuchyňský nůž Dellinger Samurai Nakiri 7"

Vaše jméno, příjmení, firma
Váš email
Váš telefon
Váš dotaz
     Více informací




Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace