Počet položek: 0 0,00 Kč

Kulový náboj Lapua 30-06 Springfield Naturalis 11 g / 170 gr

Kulový náboj Lapua 30-06 Naturalis, střela 11,7 g / 170 gr

kliknutím zvětšíte
Náboj Lapua 30-06 Naturalis
Náboj Lapua 30-06 Naturalisstřela Naturalis
Do košíku je možné přidávat po 20 ks
ks
Kód:Lap3006N
Výrobce:Lapua
Cena s DPH : 77,00 Kč
Cena bez DPH : 63,64 Kč
DPH:21 %
Dostupnost:na dotaz
Ráže: 30-06 Springfield
Balení: 20 ks

Lapua 30-06 Naturalis

Kulový náboj od finského výrobce Lapua 30-06 Naturalis 11 g / 170 gr

RYCHLOST

 0m100m200m300m
V [m/s] 830   746
 666  591
 

ENERGIE

 0m100m200m300m
E [J] 3789      

.30-06 Springfield je oblíbeným loveckým nábojem pro svoji spolehlivost a výkon. Ráže, původně používaná armádou Spojených států (od roku 1906), se okamžitě stala populární pro lov a sportovní střelbu. Střelivo Lapua 30-06 je velmi univerzální.

Střely Lapua Naturalis® jsou na trhu od roku 2002 a nyní prezentují třetí generaci bezolovnatých loveckých střel. Použití mají tak i v honebních revírech, kde jsou zakázány střely s olověným jádrem. Nový design Naturalis® používá nejmodernější technologie k vytvoření konzistentní a kontrolované expanze. Konstrukce polymerového ventilu využívá hydraulické síly k vytvoření optimální deformace. Unikátní design měděné střely a polymerové špičky vytváří pevnou a téměř nerozbitnou konstrukci. Proces deformace začíná ihned po nárazu. Ventilem na špičce střely se deformace rozšiřuje symetricky a bez fragmentace. Střela Lapua Naturalis® si po zásahu zachová 100% své hmotnosti. Energie a proces expanze snižuje riziko zranění nebo prodloužení utrpení zvířete. Zásah minimalizuje ztrátu masa. Zůstane jen čistá rána.

Potřebujete poradit ? Kulový náboj Lapua 30-06 Springfield Naturalis 11 g / 170 gr

Vaše jméno, příjmení, firma
Váš email
Váš telefon
Váš dotaz
     Více informací




Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace