Počet položek: 0 0,00 Kč

Zavírací nůž Dellinger Sensuikan

Zavírací nůž Dellinger Sensuikan, damašková ocel SS316 & VG10

kliknutím zvětšíte
zavírací nůž Dellinger Sensuikan
zavírací nůž Dellinger Sensuikannůž Dellinger Sensuikanzavírací nůž Dellinger Sensuikan
Zboží není skladem
Kód:SXLK-H95
Výrobce:Dellinger
Cena s DPH : 3 600,00 Kč
Cena bez DPH : 2 975,21 Kč
DPH:21 %
Dostupnost:na dotaz, přijímáme objednávky

Nůž Dellinger Sensuikan

Damaškový zavírací nůž Sensuikan z manufaktury Dellinger je věrným partnerem každého muže. Jedná se o exklusivní zavírací nůž.. Ručně kovaný nůž s řezným jádrem z oceli VG-10, které je vloženo mezi 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí SS316. Čepel tohoto nože prochází kalením ve velmi přesných vakuových pecích (vacuum heat treatment) a dosahuje tvrdosti 61 HRC. Střenka nože je vyrobena ze stabilizovaného dřeva v kombinaci s nerezovým leštěným kovem. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Postupem času Váš nůž přijme krásnou patinu a stane se jedinečným uměleckým dílem, které je zcela Vaše.

Celková délka:         165 mm
Tloušťka čepele:       3 mm
Délka ostří:                70 mm, damašek  SS316 a VG-10
Váha nože:                125 g
Materiál rukojeti:        stabilizované dřevo
.
Upozornění: Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit.
.
Čištění nože: Každý nůž si zaslouží péči. Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale částečky na ostří přichycené. Je lepší se starat o svůj nůž a po používání ho umýt a natřít olejem.

Potřebujete poradit ? Zavírací nůž Dellinger Sensuikan

Vaše jméno, příjmení, firma
Váš email
Váš telefon
Váš dotaz
     Více informací




Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace